Bonfire

Bild från i somras

Nu åker jag ut till stugan och firar sista april! Hej då.

Rose red

Är med Sofie hemma hos mig och vi ska kolla på en film, den är fyra timmar lång(!) och heter Rose red. Får ta lite pauser då och då.. Den är till en början en bok av Stephen King och handlar om ett växande hus, haha! Hej då.

Come together


Proud to be loud

Lite bilder från igårkväll! (Foton är tagna från Emelie, har dock redigerat lite.)
Jag, Nike, Mathilda, Sofie, Jennie och Evelina var hemma hos Emelie och vi
hade lite tjejmys. Kollade på film, körde musikleken och lite andra spel..
Ja, sjukt kul var det iallafall! Nu ska jag packa ner saker i kartonger, kul.

Blue light

Påskhelgen:
Spenderade påskhelgen ute i stugan. Åkte dit efter skolan på torsdag och tog det lungt, gick upp tidigt nästa dag och grillade ute på klipporna! Det blåste och var kallt i skuggan men solen värmde ändå och jag fick värsta sommarkänslan. Pratade med Mathilda och hon var på väg ut och det gjorde allting mycket bättre, är inte så roligt  att vara där själv utan internet och 3 tv-kanaler, haha.

Sweet and tender hooligan


Idag har mamma bokat biljetter till oss för att se Håkan Hellström och The Ark i Sofieros slottspark i slutet av augusti. Vi ska först åka till Malmö, Helsingborg, Håcke, Mölle, Höganäs och sen över till Danmark! Kommer blir jätteroligt. Känner på mig att det blir mycket fotande, sol, glass och härlig musik.


People like you find it easy

Min tisdagskväll..
Matteplugg!
Läsa läsa läsa. Känner mig väldigt intellektuell. God natt!

Space odyssey


The bike song


Fotade denna bild analogt i början av året.


Nu vill jag cykla, det är så härligt..

Cosmic dancerLet's dance to Joy Division

Jag är cool på den här bilden, haha! Sitter och lyssnar på Joy Division och dricker koffeinfri cola. (Smakar som sodastream-colan, sjukt gott!) Ska nog börja och redigera lite bilder inför ett projekt.. ja, annars då? Idag har jag klippt mig och mitt hår luktar godis.. På ett bra sätt alltså. Hej då.

Och jag gick där mitt i våren


Mathildas fina jacka! (Min är ungefär lika fin..)

I parken.

Var med Mathilda på stan igår, väldigt kul! Vi fikade och kollade i några affärer, sedan åkte vi hem till mig för att kolla på en film. Vi glömde bort att se den, haha!

Panic


Har varit med Sofie hela dagen och nu ska vi kolla på Charlie Bartlett.

Harry is my homeboy


How soon is now?The virgin suicides


These days

Mamma hämtade mig på skolan idag och vi åkte till Birsta för att handla strumpisar, är nämligen hål i alla jag har. Kunde inte slita mig att köpa lite annat också, haha. Kom hem med en väst, ett par skor, solglasögon och kolaremmar, sjukt härligt.

Control

Såg en film om Ian Curtis igår på TVn. Den var deppig och så, men jag tyckte den var sjukt bra! Det var väl mest för musiken antar jag, men ändå..

Native American

Min kära vän och modell Denize, som en indian för ett foto-projekt.

Nouvelle vague

Har bildlektion och ska måla med akvarell. Har skissat denna på Photoshop och sedan ritat av den på ett ljusbord så nu ska fylla i den! Önska mig lycka till med akvarell-färgen..

RSS 2.0